top of page

Personlig Skrivcoachning

Jag hjälper dig skriva din bok & tänka som en författare.

Har du en personlig berättelse eller kunskap som du vill utveckla till en bok? Vill du ha personligt, djupgående stöd i ditt skrivande?

Är du intresserad av att bygga upp ett aktivt författarskap runt din bok och ditt ämne? Vill du ge ut en bok som säljer? Vill du komma fram med ditt budskap, kunna påverka och göra skillnad i världen?
Då kan jag vara rätt skrivcoach för dig.

Jag tar ett fåtal klienter för ett djupgående förändringsarbete tillsammans med dig som vill skriva din bok, ha större inflytande, uppleva mer glädje och flöde, upptäcka en djupare känsla av mening, integrera kreativitet i ditt liv och nå hållbar framgång.

Med rätt stöd kan du nå stjärnorna!

När vi skriver och delar våra personliga berättelser och kunskap, blir vi medskapare av våra gemensamma, lokala- och globala narrativ och därmed vår framtid. Förändringen börjar med dig.

Mystiken är den vackraste av alla känslor vi kan uppleva. Ur den sås all sann konst och vetenskap. Den som är främmande för den känslan är så gott som död

/Albert Einstein

Individuell coaching

Narrativ utveckling

Storytelling för verksamheter, varumärke, marknadsföring & kommunikationsstrategi.

Allt vi människor uppfattar är konstruerat. All mening, allt vi kommunicerar ut, baseras på tid, plats och omständigheter. Det har blivit vår story, vårt varumärke, det dna vi identifierar oss med.

Din verksamhet bär redan potentialen till sin nya version inom sig. Den potentialen hittar vi och konkretiserar i ett skräddarsytt upplägg utifrån mål, förutsättningar och behov. Tillsammans går vi in i en utvecklingsprocess, där helheten utvecklas och förädlas. Transformeras. Byter skinn. Kliver in i den version som är rätt nu och in i framtiden. Den version som står för och praktiserar en värdegrundsbaserad, framåtlutad, lönsam och relevant verksamhet.

 

Har du en verksamhet eller en plats där historien behöver skrivas eller skrivas om? Kontakta mig för ett kostnadsfritt initialt samtal.

Josefin Lassbo, förlagschef, författare, coach och utbildare

Facebookgruppen

En inkubator för dig som skriver eller vill komma igång med ditt skrivande. 

Helhjärtad Skrivarakademin är en kostnadsfri Facebookgrupp som fungerar som en inkubator för dig som skriver eller vill komma igång med ditt skrivande. 

Här delar jag min kunskap som förläggare. Ovärderliga tips och tekniker - baserat på hundratals manus och bokutgivningar. Du blir del av en likasinnad grupp skrivande människor att inspireras av, samarbeta med och bidra till.

 

Allt för att du skall nå ditt mål att skriva din personliga berättelse eller kunskap, oavsett om det är i romanform eller som fackbok, och bli mer attraktiv för både förlagen och läsarna.

Facebookgruppen Helhjärtad Skrivakademin