top of page
Josefin Lassbo_708.jpg

Om Josefin

Josefin Lassbo är en pionjär inom området personligt ledarskap och förändringsledning med över 20 års erfarenhet av innovation och hållbar utveckling.

Med ett holistiskt designtänkande som grund leder hon en utvecklingsprocess där helheten förädlas och utvecklas mot ett tydligt mål.

Josefin är grundare av Lassbo förlag, med utgivning inom personlig- och hållbar utveckling, och har etablerat sig som en förlagsinnovatör och förkämpe för oberoende författare och den personliga berättelsens värde.

 

Med professionell bakgrund som designer inom den tidiga ekomoderörelsen, var hon en pionjär inom sitt område och utsågs till Årets Business Rookie för sitt samarbete med SAAB/GM. Josefin är prisbelönt av Venture Cup, Nordens största innovationstävling för startups, som bästa feedbackgivare, har byggt sju värdegrundsbaserade verksamheter och är en uppskattad författare, coach, föreläsare och utbildare.

2019 gav hon ut sin bok "Helhjärtad, så leder du i en ny tid".

 "Som företagare delar hon inte bara med sig av sin egen erfarenhet, hon ger också inspiration till så många andra. Hennes långa praxis att driva företag hållbart på det nya integrerade feminina sättet gör att hon skiljer sig från andra som kanske bara pratar om det.”

/Kristin Engvig,
Founder & CEO Women’s International Networking (WIN) & WIN Conferences

"Josefin är lyhörd för gruppen hon möter och med en stark närvaro och genuint intresse för deltagarna skapar hon en härlig stämning i rummet! Hon erbjuder generöst egna erfarenheter och insikter med både allvar och humor. Hennes föreläsning och workshop gav verkligen känslan av att det finns en stark efterfrågan på hennes budskap!"

/Siv Thuresdotter Quality Business Network,

Göteborg

“Josefin har varit en grym mentor med stort engagemang i både mig och företaget. Hon är en varm person som snabbt får kontakt med dig och hon har en bra humor, vi hade väldigt roligt. Hon gör affärer mer färgstarka och har ett stort sinne för estetik och insikter i hur affärsvärlden fungerar. Hon är en riktig tillgång!“

/Filip Askviken, Metapic

bottom of page